Jednoduchý recept

Hovězí polévka s krupicí a vejcem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 96
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

7 g Petržel - nať
13 g Polévkové koření
67 g Pšeničná krupice
53 g Vejce slepičí
2200 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 123 kcal
Kilojoule 514kJ
2% Sacharidy 8 g
10% Tuky 7 g
39% Sodík 778 mg
17% Bílkoviny 9 g

Hovězí polévka s krupicí a vejcem postup přípravy receptu:

1

Do mírně vařícího se hovězího vývaru sypeme pomalu krupici a stále mícháme metlou. Krupici asi 6-8 minut povaříme a potom do polévky za stálého míchání vlijeme rozkvedlaná vejce a necháme je srazit.

2

Nakonec do polévky přidáme polévkové koření a krátce povaříme.

3

Omytou, jemně nakrájenou petrželovou nať vkládáme do polévky při podávání.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept