Jednoduchý recept

Debrecínská pečeně se žampiony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9603
Kategorie: Maso

Ingredience

90 g Anglická slanina
2 ks Cibule
800 g Hovězí svíčková
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
120 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 844kJ
2% Sacharidy 9 g
19% Tuky 14 g
15% Sodík 303 mg
86% Bílkoviny 49 g

Debrecínská pečeně se žampiony postup přípravy receptu:

1

Vyškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli, kmín, mletou červenou papriku a osmažíme.

2

Do základu vložíme osolené maso a chvilinku dusíme.

3

Potom přidáme rajčatový protlak, podlijeme a do měkka udusíme.

4

Nakrájíme na hrubo žampiony a na másle podusíme.

5

Vyndáme měkké maso, přecedíme šťávu, přidáme žampiony, maso a podusíme.

6

Podáváme s knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept