Jednoduchý recept

Italská pečeně

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9604
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Hovězí libové
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 ks Nové koření celé
1 kávová lžička Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
80 g Sádlo škvařené
1 špetka Tymián sušený
2 dl Víno červené
120 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 541 kcal
Kilojoule 2 265kJ
4% Sacharidy 15 g
38% Tuky 29 g
6% Sodík 127 mg
82% Bílkoviny 46 g

Italská pečeně postup přípravy receptu:

1

Naklepeme očištěné maso, osolíme, okořeníme a v horkém sádle prudce opečeme ze všech stran.

2

Přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a koření a vše osmahneme, vložíme do trouby a za občasného podlévání horkou vodou upečeme do měkka.

3

Měkké maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, osmažíme, podlijeme znovu troškou vody, přidáme červené víno, sójovou omáčku, rajský protlak a citrónovou šťávu.

4

Povaříme a hotovou šťávu přecedíme na maso.

Poznámka

Podáváme se špagetami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept