Recept

Aljašská treska na česneku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 961

Ingredience

120 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
1500 g Treska aljašská
120 g Tuk
200 ml Voda pitná
75 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 381kJ
1% Sacharidy 3 g
30% Tuky 23 g
64% Sodík 1 g
49% Bílkoviny 27 g

Aljašská treska na česneku postup přípravy receptu:

1

Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, opepříme, potřeme česnekem a zvolna opečeme na tuku. Zastříkneme vodou a dusíme doměkka.

2

Před koncem dušení přidáme máslo a když se rozpustí, přelijeme tresku šťávou.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept