Recept

Zelňačka s brambory a podmáslím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9614
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

5 ks Brambory vařené
0,3 l Mléko - podmáslí
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
300 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 694 kcal
Kilojoule 2 902kJ
36% Sacharidy 130 g
11% Tuky 8 g
67% Sodík 1 g
53% Bílkoviny 30 g

Zelňačka s brambory a podmáslím postup přípravy receptu:

1

Zelí překrájíme a dáme vařit do osolené vody. Když změkne zalijeme podmáslím rozšlehaným s moukou a vaříme cca 10 minut.

2

Hotovou polévku zalijeme rozšlehaným vejcem a dochutíme.

3

Místo podmáslí použijeme mléko nebo smetanu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept