Jednoduchý recept

Zelňačka s krupkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9618

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 ks Cibule
100 g Krupky trhané
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
1 hrst Vepřové škvarky
1500 ml Voda pitná
250 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 696 kcal
Kilojoule 2 912kJ
29% Sacharidy 103 g
34% Tuky 25 g
37% Sodík 737 mg
36% Bílkoviny 20 g

Zelňačka s krupkami postup přípravy receptu:

1

Krupky dobře propláchneme vodou a dáme do hrnce. Zalijeme vodou a přidáme pokrájené zelí i s nálevem. Vaříme za občasného zamíchání aby se krupky nepřipálily.

2

Připravíme si cibulovou jíšku ze slaniny, mouky a cibule.

3

Zalijeme ji vodou a vaříme 10 minut. Vše spojíme a do polévky zamícháme ohřáté škvarky. Okořeníme dle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept