Recept

Aljašská treska na slanině s cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 962

Ingredience

300 g Cibule
20 g Paprika mletá sladká
100 g Paprikové lusky čerstvé
1 g Pepř černý mletý
150 g Slanina vepřová
30 g Sůl
1500 g Treska aljašská
120 g Tuk
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 340kJ
1% Sacharidy 5 g
27% Tuky 20 g
71% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 29 g

Aljašská treska na slanině s cibulí postup přípravy receptu:

1

Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, opepříme a na tuku rychle opečeme.

2

Slaninu nakrájíme na nudličky, částečně roztavíme, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, mírně osmahneme, přidáme mletou papriku, necháme zpěnit a zastříkneme vodou.

3

Směs přidáme k opečené rybě a dusíme doměkka.

4

Hotovou tresku zdobíme kapií nakrájenou na nudličky.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept