Jednoduchý recept

Gulášová omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9622

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Hovězí maso zadní
0,8 l Hovězí vývar základní
1 špetka Kmín celý
1 špetka Majoránka
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
40 g Tuk
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 892 kcal
Kilojoule 3 733kJ
13% Sacharidy 46 g
66% Tuky 49 g
119% Sodík 2 g
117% Bílkoviny 66 g

Gulášová omáčka postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a zpěníme na tuku. Přidáme omyté na kousky nakrájené maso, prolisovaný česnek, kmín, majoránku, papriku, pepř a sůl. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.

2

Šťávu necháme částečně vysmahnout, zasypeme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a vaříme asi 20 minut.

3

Hotovou omáčku dochutíme solí a kořením, podáváme s vařenými brambory, rýží nebo těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept