Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9628

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
0,5 l Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Křen
10 g Máslo čerstvé
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
3 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 777 kcal
Kilojoule 3 252kJ
29% Sacharidy 103 g
37% Tuky 28 g
78% Sodík 2 g
50% Bílkoviny 28 g

Křenová žemlová postup přípravy receptu:

1

Střídku žemle nakrájíme na plátky, zalijeme studeným vývarem a necháme 20 minut stát.

2

Rozmícháme, osolíme a dáme vařit. Do vařícího vývaru přilijeme za stálého míchání smetanu a krátce povaříme.

3

Do hotové omáčky zamícháme nastrouhaný křen, máslo a dochutíme cukrem a citrónovou šťávou.

4

Podáváme k vařenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept