Recept

Aljašská treska na žampionech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 963
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Citrony
100 g Máslo čerstvé
15 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Sůl
1500 g Treska aljašská
120 g Tuk
500 ml Voda pitná
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 330kJ
1% Sacharidy 4 g
28% Tuky 21 g
65% Sodík 1 g
50% Bílkoviny 28 g

Aljašská treska na žampionech postup přípravy receptu:

1

Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso pokapeme citronovou šťávou a osolíme.

2

Jednotlivé porce mírně poprášíme prosátou moukou a zvolna opečeme v horkém tuku. Zastříkneme vodou a krátce podusíme.

3

Žampiony očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Osmahneme je na másle, osolíme, krátce podusíme a přidáme k rybě. Vše dodusíme doměkka.

4

Hotovou tresku přelijeme šťávou se žampiony.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept