Recept

Aljašská treska v leču

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 964

Ingredience

150 g Cibule
750 g Lečo sterilované
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Protlak rajčatový
25 g Sůl
1500 g Treska aljašská
150 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 315 kcal
Kilojoule 1 316kJ
3% Sacharidy 12 g
22% Tuky 16 g
63% Sodík 1 g
51% Bílkoviny 29 g

Aljašská treska v leču postup přípravy receptu:

1

Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, obalíme v prosáté mouce, rychle opečeme v tuku a vyjmeme.

2

V tuku od opékání mírně osmahneme cibuli nakrájenou na plátky, přidáme rajčatový protlak, lečo a vše promícháme.

3

Do směsi vložíme opečenou tresku a dodusíme ji.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept