Jednoduchý recept

Smažená treska

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 966
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Citrony
80 ml Mléko polotučné
80 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 g Strouhanka
30 g Sůl
1500 g Treska aljašská
250 g Tuk
80 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 877kJ
5% Sacharidy 19 g
37% Tuky 28 g
73% Sodík 1 g
55% Bílkoviny 31 g

Smažená treska postup přípravy receptu:

1

Ryby zbavíme ploutví, očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, osolíme, obalíme v prosáté mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance.

2

Obalené ryby smažíme zvolna v horkém tuku do zlatavé barvy.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept