Jednoduchý recept

Treska smažená ve vinném těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 967

Ingredience

200 g Citrony
120 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Mouka pšeničná hrubá
2 polévková lžíce Olej stolní
30 g Sůl
1500 g Treska aljašská
250 g Tuk
120 g Vejce slepičí
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 460 kcal
Kilojoule 1 925kJ
5% Sacharidy 17 g
38% Tuky 29 g
66% Sodík 1 g
55% Bílkoviny 31 g

Treska smažená ve vinném těstíčku postup přípravy receptu:

1

Ryby zbavíme ploutví, očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou a osolíme.

2

Z vajec rozšlehaných s vínem, z prosáté hladké a hrubé mouky, oleje a soli připravíme těstíčko, ve kterém porce ryby smáčíme. Zvolna je smažíme v horkém tuku do zlatavé barvy.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept