Recept

Vepřová pečeně na zázvoru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9689

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Sůl
600 g Vepřová krkovička
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

80% Kalorie 1,571 kcal
Kilojoule 6 573kJ
3% Sacharidy 11 g
179% Tuky 134 g
12% Sodík 237 mg
142% Bílkoviny 80 g

Vepřová pečeně na zázvoru postup přípravy receptu:

1

Maso otřeme, posypeme kmínem a zázvorem. Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, maso na ní rychle opečeme, podlijeme vodou a ve středně teplé troubě upečeme doměkka.

2

Během pečení podléváme výpekem a vodou.

3

Dochutíme solí a maso naporcujeme.

4

Podáváme s houskovými nebo bramborovými knedlíky, kompotem nebo zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept