Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 969
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Makrela obecná
100 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Sůl
80 g Tuk
200 ml Voda pitná
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 109kJ
1% Sacharidy 3 g
31% Tuky 23 g
39% Sodík 789 mg
22% Bílkoviny 12 g

Makrela na žampionech postup přípravy receptu:

1

Makrely opláchneme, nakrájíme na porce, mírně osolíme a obalíme v prosáté mouce. Na horkém tuku je opečeme.

2

Potom ryby vyjmeme, do tuku od opékání přidáme máslo, očištěné a na plátky nakrájené žampiony a krátce podusíme. Zastříkneme vodou.

3

Do podušených žampionů vložíme porce makrely a dodusíme doměkka.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept