Jednoduchý recept

Vepřové ramínko s kapustou a brambory

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9691
Kategorie: Maso

Ingredience

5 ks Brambory
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 ks Kapusta hlávková
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Petržel - nať
2 kávová lžička Sůl
500 g Vepřové maso libové
2 l Voda pitná
250 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 280kJ
13% Sacharidy 46 g
36% Tuky 27 g
41% Sodík 818 mg
62% Bílkoviny 35 g

Vepřové ramínko s kapustou a brambory postup přípravy receptu:

1

Maso opláchneme, vložíme do vařící, osolené vody a uvaříme doměkka. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme očištěnou na nudličky pokrájenou kapustu, osolíme, trochu podlijeme a nezakryté chvíly dusíme.

2

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, přidáme ke kapustě, trochu opepříme, podlijeme vývarem, zamícháme, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka.

3

Nakonec přidáme prolisovaný česnek, majoránku a petržel najemno nasekanou. Maso nakrájíme na plátky a podáváme se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept