Recept

Vepřová roláda pečená

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9693

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
3 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
500 g Vepřové maso libové
1 stroužek Česnek
100 g Šunkový salám

Nutriční hodnoty jedné porce

95% Kalorie 1,882 kcal
Kilojoule 7 873kJ
8% Sacharidy 29 g
183% Tuky 137 g
636% Sodík 13 g
224% Bílkoviny 126 g

Vepřová roláda pečená postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí, hořčicí a poklademe plátky salámu. Na ně položíme nařídko usmažená vajíčka, posypeme jemně nakrájenou okurkou, zatočíme, ovážeme nití a na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran.

2

Podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme za občasného podlévání doměkka.

3

Podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo rýží a zeleninovým salátem.

Poznámka

Na roládu je nejlepší plát masa z libové plece nebo kýty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept