Recept

Roláda z bůčku s mletým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9694

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
200 g Maso mleté - mix
2 ks Okurky nakládané
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Solamyl
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
750 g Vepřové maso libové
1 polévková lžíce Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

134% Kalorie 2,647 kcal
Kilojoule 11 076kJ
7% Sacharidy 24 g
269% Tuky 201 g
431% Sodík 9 g
306% Bílkoviny 172 g

Roláda z bůčku s mletým masem postup přípravy receptu:

1

Mleté maso promícháme s vodou, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a maizenu.

2

Bůček omyjeme, vykostíme, rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Potřeme do tří čtvrtin mletým masem a nařídko usmaženými vejci. Do středu vajíček položíme okurky, stočíme do rolády, převážeme nití, posolíme, vložíme do hrnce, podlijeme vodou a ve středně vyhřáté troubě upečeme doměkka.

3

Během pečení podléváme výpekem a horkou vodou.

4

Podáváme s brambory, bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept