Grilovaný vepřový bůček - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Grilovaný vepřový bůček
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelito |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 9697 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 stroužek | Česnek |
1 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Hořčice |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
600 g | Vepřový bok |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 432,0mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 15,4mg |
Vitamín E | 2,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Sůl, Vepřový bok mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Grilovaný vepřový bůček postup přípravy receptu:
1 | Maso nakrájíme na tenké plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, rozložíme je na mřížku a grilujeme z obou stran. |
2 | Dobře propečené maso potřeme hořčicí, pokryjeme kolečky cibule a plátky česneku, vložíme znovu na gril a grilujeme ještě asi 4 minuty. |
3 | Podáváme s chlebem a zeleninovým salátem. |