Recept

Vepřové maso po myslivecku v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9698

Ingredience

1 ks Cibule
6 ks Jalovec
0,5 kávová lžička Kmín celý
1 špetka Majoránka
4 ks Nové koření celé
1 polévková lžíce Olej stolní
4 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
500 g Vepřové maso libové
1 dl Víno červené
200 g Zelenina kořenová
1 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

121% Kalorie 2,385 kcal
Kilojoule 9 979kJ
57% Sacharidy 204 g
159% Tuky 120 g
16% Sodík 321 mg
230% Bílkoviny 129 g

Vepřové maso po myslivecku v alobalu postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, nakrájíme na 4 plátky, naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí. Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Koření umeleme v mlýnku.

2

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu, namleté koření, osolíme a krátce osmahneme.

3

Porce masa položíme na sádlem pomazaný alobal, pokryjeme zeleninou, pokapeme vínem a alobal dobře uzavřeme. Balíčky dáme na plech a pečeme ve středně horké troubě asi 40 minut.

4

Podáváme s brambory a brusinkovým nebo jeřabinovým kompotem.

Poznámka

Vepřové maso může být z kýty, ramínka nebo plece. Koření můžeme použít mleté myslivecké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept