Jednoduchý recept

Jemné křehké vepřové kotlety

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9701

Ingredience

1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 118kJ
0% Sacharidy 0 g
26% Tuky 20 g
6% Sodík 113 mg
37% Bílkoviny 21 g

Jemné křehké vepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Kotlety po okraji nařízneme, naklepeme, osolíme, opeříme a obalíme v mouce.

2

Zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou starnach dozlatova.

3

Do tlakového hrnce dáme asi 2 dl vody, vložíme pařník, dáme na oheň a opečené kotlety rozložíme na pařník tak, aby se nedotýkaly vody. Uzavřeme a dusíme asi 20 minut.

4

Kotlety pokapeme máslem a podáváme s vařenými nebo opékanými brambory, rýží a kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept