Jednoduchý recept

Vepřové kotlety s pomerančem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 9704
Kategorie: Maso

Ingredience

6 polévková lžíce Cukr krupice
250 ml Džus pomerančový
10 ks Hřebíček
125 g Jogurt bílý
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pomeranče
2 kávová lžička Pomerančová kůra
0,3 kávová lžička Skořice mletá
0,3 kávová lžička Solamyl
0,3 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 411kJ
11% Sacharidy 39 g
14% Tuky 10 g
6% Sodík 124 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vepřové kotlety s pomerančem postup přípravy receptu:

1

Z kotlet ořežeme tuk a vyškvaříme ho. Maso osolíme, opepříme, opaprikujeme, podlijeme vodou a 15 až 20 minut dusíme po obou stranách dozlatova.

2

V pomerančovém džusu rozmícháme cukr, škrob, sůl a jogurt, přidáme skořici, hřebíček a pomerančovou kůru, přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme, dokud nevznikne hladká omáčka.

3

Přecedíme ji, k masu přidáme dílky pomeranče a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept