Vepřové kotlety se zelenou paprikou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové kotlety se zelenou paprikou
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 9709 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
1 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Kečup |
3 polévková lžíce | Olej stolní |
3 ks | Paprika zelená |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
4 ks | Vepřové kotlety |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 71,7mg |
Draslík | 482,4mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,9mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 44,8mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Olej stolní, Paprika zelená, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Pepř černý mletý, Vepřové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřové kotlety se zelenou paprikou postup přípravy receptu:
1 | Kotlety naklepeme, u kosti a na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Přendáme na nahřáté talíře. |
2 | Ve výpeku osmahneme cibuli nakrájenou najemno, přidáme na proužky nakrájené, očištěné papriky, česnek, kečup, sůl, podlijeme a dusíme doměkka. |
3 | Dochutíme kořením, nalijeme na kotlety a podáváme s opékanými brambory. |