Jednoduchý recept

Rybí filé pečené na másle (minutka)

  • Evropa
Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Rybí filé pečené na másle (minutka) 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 971
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Filé z aljašské tresky
100 g Máslo čerstvé
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Sůl
75 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 224 kcal
Kilojoule 936kJ
0% Sacharidy 2 g
22% Tuky 16 g
39% Sodík 786 mg
32% Bílkoviny 18 g
Rybí filé pečené na másle (minutka)
  • Rybí filé pečené na másle (minutka)
  • 1
  • Rybí filé pečené na másle (minutka)
  • 2
  • Rybí filé pečené na másle (minutka)
  • 3
  • Vložit obrázek

Rybí filé pečené na másle (minutka) postup přípravy receptu:

1

Rybí filé nakrájíme na porce, mírně osolíme a z jedné strany poprášíme moukou.

2

Pomoučenou stranou filé opečeme na horkém tuku, obrátíme, přidáme máslo a za občasného přelití výpekem s máslem dopečeme.

3

Ihned podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Rybí filé pečené na másle (minutka)
Jednoznačně palec nahoru.smileRychlá příprava a pouze přírodní chuť použitých surovin. Ale kdo má rád, může přidat např. malinko kmínu. Filé se mi při neopatrném obracení trošku "rozbilo", příště si musím dát více záležet :-)

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept