Vepřové kotlety s česnekem v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové kotlety s česnekem v alobalu
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 9712 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 69,9mg |
Draslík | 363,1mg |
Vláknina | 210,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,8mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,6mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Olej stolní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřové kotlety s česnekem v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Kotlety vykostíme, po stranách nařízneme, naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí. |
2 | Alobal potřeme olejem, kotlety na něj položíme a dobře zabalíme, aby šťáva neunikala. |
3 | Balíčky vložíme do vyhřáté trouby. Po 5 minutách teplotu snížíme a 20 minut dopékáme. |
4 | Podáváme s brambory a zeleninovým salátem. |
Poznámka
Kotlety balíme každou zvlášť.