Jednoduchý recept

Paštika z husích drůbků

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9721
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Husí drůbky
1 ks Játra husí
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 špetka Paštikové koření
1 ks Sůl
2 ks Vejce slepičí
250 g Vepřová plec
1 ks Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 358 kcal
Kilojoule 1 498kJ
3% Sacharidy 12 g
29% Tuky 22 g
4852% Sodík 97 g
43% Bílkoviny 24 g

Paštika z husích drůbků postup přípravy receptu:

1

Zeleninu, cibuli, vepřové maso a husí drůbku uvaříme v osolené vodě. Poté uvařené z vývaru vyjmeme a necháme vychladnout.

2

Vykostíme drůbky a společně s masem a syrovými játry dvakrát umeleme.

3

Z mouky a másla připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mastným vývarem z drůbků a vymícháme na hustší kaši. Kaši necháme vychladnout, následně ji přidáme k umletému masu, přimícháme do pěny ušlehaná vejce, koření, osolíme a řádně promícháme.

4

Formu silně vymastíme, naplníme ji do 3/4 výšky směsí, dobře zakryjeme a vaříme mírným varem ve vodní lázni 1,5 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Paštika z husích drůbků
Výborné grin

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept