Jednoduchý recept

Husí drůbky zadělávané

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9723
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Husí drůbky
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1,5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Muškátový květ
1 ks Petržel - nať
1 ks Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

89% Kalorie 1,762 kcal
Kilojoule 7 372kJ
3% Sacharidy 11 g
13% Tuky 10 g
4845% Sodík 97 g
8% Bílkoviny 5 g

Husí drůbky zadělávané postup přípravy receptu:

1

Husí drůbky očistíme, omyjeme a dáme vařit do osolené vody. Později přidáme kořenovou zeleninu s cibulí.

2

Z mouky a másla uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem a rozmícháme dohladka. Omáčku okořeníme muškátovým květem a petrželovou natí a povaříme 10 minut.

3

Drůbku rozdělíme v kloubech, krk rozstříháme, ze žaludku odkrojíme tuhé části a nakrájíme na plátky. Maso v omáčce povaříme ještě 5 minut.

Poznámka

Jako přílohy podáváme dušenou rýži, houskový knedlík nebo široké nudle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept