Jednoduchý recept

Vepřové medailonky v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9726

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
500 g Vepřová kýta
5 plátek Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 181kJ
1% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
6% Sodík 128 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vepřové medailonky v alobalu postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme přes vlákno na deset malých medailonků. Naklepeme, osolíme, opepříme a jednotlivě položíme na připravené díly alobalu, potřené olejem.

2

Každý medailónek poklademe polovinou plátku šunky, kolečky cibule a alobal uzavřeme.

3

Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.

Poznámka

Podáváme s brambory nebo rýží a kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept