Recept

Bucatini s mečounem a bylinkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9727

Ingredience

1 ks Chilli paprička
2 ks Citrony
1 kávová lžička Fenykl obecný
500 g Filé z mečouna
6 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 polévková lžíce Petržel - nať
4 polévková lžíce Pistácie
1 špetka Sůl
500 g Těstoviny Bucatini
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 527 kcal
Kilojoule 2 207kJ
19% Sacharidy 68 g
21% Tuky 16 g
6% Sodík 117 mg
54% Bílkoviny 30 g

Bucatini s mečounem a bylinkami postup přípravy receptu:

1

Nejdříve si připravíme mečouna.Silný plátek mečouna zbavíme kůže a páteře.Nakrájíme na kousky velikosti sousta.Kousky dáme do mísy s rovnýn dnem a pokapeme šťávou ze dvou citronů.Dáme stranou.

2

Na velké pánvi na rozpáleném oleji orestujeme jemně nasekanou petrželku,jemně nasekaný česnek,rozdrcená fenyklová semínka a nakrájené čili papričky.Přidáme mečouna a pistácie.Osolíme.Při vysoké teplotě a za stálého míchání restujeme, dokud mečoun nezměkne.

3

Mezitím si uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.Scedíme je a přidáme na pánev k mečounovi.Asi dvě minuty mícháme na středním ohni.

4

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept