Recept

Bavette s lososem a limettou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9729

Ingredience

500 g Bavette
1 ks Chilli paprička
2 ks Limetka
350 g Losos obecný
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 943kJ
1% Sacharidy 5 g
15% Tuky 11 g
23% Sodík 470 mg
45% Bílkoviny 25 g

Bavette s lososem a limettou postup přípravy receptu:

1

Nejdříve uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.

2

Mezitím dáme na rozpálený olej na pánev restovat na 2-3 minuty česnek,čili papričku a jemně nasekanou petrželku.Přidáme na tenké proužky nakrájeného čerstvého lososa a asi pět minut opékáme.

3

Vařené těstoviny scedíme a přidáme na pánev.Ochutíme solí a pepřem,přidáme šťávu z limetek a najemno nastrouhanou kůru z limetek.Lehce zamícháme a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept