Jednoduchý recept

Kořeněné filé smažené v těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 973
Kategorie: Maso

Ingredience

1500 g Filé z aljašské tresky
100 g Hořčice
350 ml Mléko polotučné
220 g Mouka pšeničná hladká T 650
350 ml Olej stolní
0,5 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
120 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 323kJ
5% Sacharidy 19 g
51% Tuky 39 g
59% Sodík 1 g
57% Bílkoviny 32 g

Kořeněné filé smažené v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a po obou stranách potřeme hořčicí. Necháme 1-2 hodiny odležet v lednici.

2

Z prosáté mouky, vajec, mléka a soli připravíme těstíčko, které dobře rozšleháme.

3

Porce ryby smáčíme v těstíčku a v horkém oleji je po obou stranách smažíme dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept