Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9730

Ingredience

500 g Bavette
1 ks Cibule
1 ks Fenykl čerstvý
4 polévková lžíce Hrozinky
5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
4 polévková lžíce Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Sardinka obecná
1 kávová lžička Sůl
5 l Voda pitná
2 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 382kJ
5% Sacharidy 18 g
29% Tuky 22 g
22% Sodík 449 mg
42% Bílkoviny 24 g

Bavette se sardinkami postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce do dobře osolené vody dáme na deset minut vařit velký svazek divokého fenyklu.Scedíme a vodu odložíme stranou na pozdější použití.

2

Na velké pánvi rozpálíme olej,na kterém asi osm minut restujeme najemno nakrájenou cibuli a rozmělněné blizny šafránu.Přidáme piniové oříšky,rozinky,sůl a pepř a dalších pět minut restujeme.Přidáme sardinky očištěné a zbavené hlaviček,trochu z odložené vody a pět minut povaříme.

3

Těstoviny uvaříme v odložené vodě dle návodu na obalu,scedíme a přidáme na pánev.Lehce promícháme a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept