Recept

Bucatini s rajčaty a cibulovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 9732
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

600 g Cibule
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
150 g Pancetta
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
2 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny Bucatini
125 ml Víno červené
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 199kJ
20% Sacharidy 73 g
23% Tuky 17 g
29% Sodík 578 mg
29% Bílkoviny 16 g

Bucatini s rajčaty a cibulovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na tenká kolečka,dáme na velkou pánev na rozpálený olej a pět minut restujeme.Přidáme na kostičky nakrájenou pancettu a dalších pět minut restujeme.Dále přidáme oloupaná a nasekaná rajčata a deset minut vaříme.Přilijeme suché červené víno,ochutíme solí a pepřem a deset minut vaříme.Přiklopíme a vaříme asi hodinu za stálého míchání.

2

Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.Scedíme je a dáme do nahřáté servírovací mísy.Přelijeme omáčkou,dobře promícháme.

3

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept