Rybí filé na roštu s bylinkovým máslem (minutka) - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rybí filé na roštu s bylinkovým máslem (minutka)
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 974 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1000 g | Filé z aljašské tresky |
100 g | Máslo bylinkové |
80 ml | Olej stolní |
20 g | Sůl |
60 g | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 426,8mg |
---|---|
Cholesterol | 69,9mg |
Draslík | 8,2mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej stolní, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Máslo bylinkové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Rybí filé na roštu s bylinkovým máslem (minutka) postup přípravy receptu:
1 | Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a smáčíme je alespoň jednou stranou v rozšlehaných vejcích. Po obou stranách je opečeme na roštu. V průběhu pečení ryby potíráme olejem. |
2 | Po upečení zdobíme filé bylinkovým máslem. |
3 | Ihned podáváme. |