Jednoduchý recept

Rybí filé na roštu s bylinkovým máslem (minutka)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 974

Ingredience

1000 g Filé z aljašské tresky
100 g Máslo bylinkové
80 ml Olej stolní
20 g Sůl
60 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 213 kcal
Kilojoule 892kJ
0% Sacharidy 1 g
20% Tuky 15 g
39% Sodík 784 mg
33% Bílkoviny 19 g

Rybí filé na roštu s bylinkovým máslem (minutka) postup přípravy receptu:

1

Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a smáčíme je alespoň jednou stranou v rozšlehaných vejcích. Po obou stranách je opečeme na roštu. V průběhu pečení ryby potíráme olejem.

2

Po upečení zdobíme filé bylinkovým máslem.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept