Jednoduchý recept

Filé dušené v leču

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 975
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
1000 g Filé z aljašské tresky
800 g Lečo sterilované
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 g Pepř černý mletý
200 g Protlak rajčatový
20 g Sůl
100 g Tuk
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 224 kcal
Kilojoule 938kJ
3% Sacharidy 12 g
15% Tuky 11 g
49% Sodík 970 mg
34% Bílkoviny 19 g

Filé dušené v leču postup přípravy receptu:

1

Rybí filé nakrájíme na porce.

2

Cibuli nakrájenou na plátky osmahneme na tuku dorůžova, vložíme na ni mírně osolené, pomoučené a opepřené filé a zastříkneme vodou. Přidáme rajčatový protlak a krátce podusíme.

3

Nakonec přidáme lečo a vše podusíme.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept