Jednoduchý recept

Štika pečená

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9764

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 kg Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 314kJ
1% Sacharidy 3 g
29% Tuky 22 g
10% Sodík 195 mg
51% Bílkoviny 29 g

Štika pečená postup přípravy receptu:

1

Ze štiky odstraníme šupiny, vykucháme ji, omyjeme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou.

2

U hřbetní ploutve uděláme několik zářezů, do kterých vložíme půlkolečka citrónu bez jader.

3

V pekáči rozehřejeme máslo, štiku na něj vložíme a během pečení štiku často potíráme máslem.

4

Štiku podáváme posypanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept