Jednoduchý recept

Vepřové řízky se zeleninou v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 9786

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
4 plátek Vepřová kýta
250 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 91 kcal
Kilojoule 381kJ
2% Sacharidy 6 g
8% Tuky 6 g
8% Sodík 163 mg
7% Bílkoviny 4 g

Vepřové řízky se zeleninou v alobalu postup přípravy receptu:

1

Maso po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Každý díl alobalu potřeme olejem, položíme na něj řízek, poklademe rozmrazenou zeleninovou směsí, posypeme kostičkami slaniny a dobře uzavřeme.

2

Vložíme do horké trouby, po pěti minutách stáhneme teplotu a pečeme 30 minut.

Poznámka

Podáváme posypané petrželkou s bramborami a kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept