Jednoduchý recept

Gratinované vepřové řízky s kečupem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9788

Ingredience

4 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
150 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
4 plátek Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 223 kcal
Kilojoule 935kJ
1% Sacharidy 5 g
24% Tuky 18 g
3% Sodík 59 mg
20% Bílkoviny 11 g

Gratinované vepřové řízky s kečupem postup přípravy receptu:

1

Maso nařízneme po okrajích, naklepeme, osolíme, zaprášíme moukou a mletou paprikou. Na rozpáleném oleji opečeme po obou stranách, přendáme do pekáčku nebo zapékací nádoby, potřeme kečupem, posypeme strouhaným sýrem, paprikou a zakapeme rozpuštěným máslem.

2

Vložíme pod rozehřátý gril nebo dobře vyhřáté trouby a zapečeme, až se sýr roztaví a zezlátne.

Poznámka

Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept