Jednoduchý recept

Vepřové plátky s česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9790

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Polévkové koření
1 špetka Sůl
4 plátek Vepřová kýta
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 55 kcal
Kilojoule 232kJ
1% Sacharidy 5 g
5% Tuky 4 g
3% Sodík 61 mg
2% Bílkoviny 1 g

Vepřové plátky s česnekem postup přípravy receptu:

1

Maso naklepeme, roztáhneme do šířky a zprudka opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji.

2

Vyjmeme, ve výpeku zpěníme drobně nasekanou cibuli, zaprášíme moukou a usmažíme světlou cibulovou jíšku. Za stálého míchání jí zalijeme teplou vodou, přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř.

3

Nakonec vložíme opečené plátky a na mírném ohni dusíme asi 20 minut.

4

Dochutíme polévkovým kořením, podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept