Jednoduchý recept

Vepřové plátky se žampióny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9792
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
4 plátek Vepřová kýta
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 70 kcal
Kilojoule 292kJ
1% Sacharidy 5 g
7% Tuky 5 g
3% Sodík 62 mg
4% Bílkoviny 2 g

Vepřové plátky se žampióny postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme najemno, zpěníme na oleji, přidáme očištěné na plátky nakrájené žampióny, sůl, protlak a dusíme.

2

Plátky jemně naklepeme, opepříme a z obou stran opečeme zprudka na rozpáleném oleji.

3

Přidáme k nim podušené houby a dusíme na mírném ohni doměkka.

4

Podáváme s brambory nebo rýží a kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept