Jednoduchý recept

Vepřové plátky smažené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9793

Ingredience

2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 586 kcal
Kilojoule 2 451kJ
1% Sacharidy 3 g
65% Tuky 49 g
10% Sodík 193 mg
55% Bílkoviny 31 g

Vepřové plátky smažené postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, roztlačíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.

2

Smažíme v rozpáleném oleji z obou strana dozlatova.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept