Jednoduchý recept

Tykev s vepřovými kotlety v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9795
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Tykev
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 037kJ
2% Sacharidy 7 g
19% Tuky 14 g
6% Sodík 117 mg
40% Bílkoviny 23 g

Tykev s vepřovými kotlety v alobalu postup přípravy receptu:

1

Kotlety očistíme, naklepeme a vložíme do misky. Osolíme, posypeme paprikou, pepřem, zalijeme olejem a necháme 2 hodiny odležet.

2

Tykev, cibuli a česnek nakrájíme na tenké plátky a promícháme.

3

Na každý díl alobalu dáme jeden marinovaný kotlet, navršíme na něj promíchanou zeleninu a alobal dobře uzavřeme.

4

Balíčky grilujeme nebo pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 50 minut.

5

Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept