Vepřové závitky v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové závitky v alobalu
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 9796 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
50 g | Anglická slanina |
1 ks | Cibule |
1 polévková lžíce | Hořčice |
1 polévková lžíce | Olej stolní |
1 ks | Párky jemné |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
4 plátek | Vepřová kýta |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 10,1mg |
Draslík | 66,8mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 5,2mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Anglická slanina, Cibule, Olej stolní, Sůl, Vepřová kýta mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Párky jemné, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřové závitky v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Plátky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí, poklademe nakrájenou cibulí, plátkem slaniny a čtvrtkou párku. |
2 | Stočíme do závitků a každý závitek zabalíme do alobalu potřeného olejem. |
3 | Balíčky vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 30 minut. |
Poznámka
Podáváme s brambory nebo rýží a zeleninovým salátem.