Jednoduchý recept

Vepřová plec s kedlubnami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9799

Ingredience

1 ks Cibule
4 ks Kedlubna
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Petržel - nať
1 špetka Sůl
500 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 734kJ
3% Sacharidy 12 g
40% Tuky 30 g
12% Sodík 245 mg
40% Bílkoviny 23 g

Vepřová plec s kedlubnami postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Na rozpáleném oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání osmahneme.

2

Zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme, osolíme, okořeníme a dusíme téměř doměkka. K masu přidáme oloupané na plátky nakrájené kedlubny a cca 10 minut podusíme.

3

Středové lístky kedluben spaříme, jemně rozsekáme a přidáme k masu.

4

Posypeme petrželkou a podáváme s brambory nebo knedlíkem a salátem.

Poznámka

Můžeme vařit i v tlakovém hrnci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept