Jednoduchý recept

Vepřový guláš s párkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9805

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
3 ks Párky jemné
1 špetka Sůl
500 g Vepřové maso libové
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 462 kcal
Kilojoule 1 933kJ
2% Sacharidy 6 g
47% Tuky 36 g
3% Sodík 60 mg
49% Bílkoviny 28 g

Vepřový guláš s párkem postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a nakrájíme na stejně velké kousky.

2

Na rozpáleném oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme maso, lžičku mleté papriky, kmín, sůl a vše osmahneme. Podlijeme, přidáme prolisovaný česnek, protlak, majoránku a za občasného podlití dusíme doměkka.

3

Šťávu necháme částečně vysmahnout, maso zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme a dusíme.

4

Párek nakrájíme na kolečka, opečeme a přidáme ke guláši.

5

Podáváme s rýží, brambory, knedlíky nebo chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept