Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 981
Kategorie: Maso

Ingredience

10 g Česnek
100 g Citrony
100 ml Olej stolní
10 g Pažitka
100 g Rajčata
1500 g Sleď čerstvý
30 g Sůl
1 dl Víno bílé
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 205kJ
1% Sacharidy 3 g
30% Tuky 23 g
58% Sodík 1 g
33% Bílkoviny 18 g

Sleď po česku postup přípravy receptu:

1

Očištěné sledě opláchneme ve vlažné vodě, osolíme je a opečeme po obou stranách v rozehřátém tuku dorůžova.

2

Potom ryby zalijeme vínem, přidáme na plátky nakrájená rajčata, očištěné žampiony, česnek utřený se solí a vše dusíme doměkka.

3

Nakonec do pokrmu přidáme citronovou šťávu a jemně nakrájenou pažitku.

4

Ryby podáváme přelité šťávou s vložkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept