Recept

Vepřový guláš v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9811

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
500 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 343 kcal
Kilojoule 1 435kJ
1% Sacharidy 4 g
34% Tuky 25 g
3% Sodík 59 mg
40% Bílkoviny 23 g

Vepřový guláš v alobalu postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, posypeme pepřem a paprikou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, protlak, zakapeme olejem a dobře vše promícháme.

2

Směs rozdělíme na čtyři porce a každou zabalíme do alobalu. Balíčky dáme na plech nebo na mřížku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.

3

Hotový pokrm podáváme s opékanými brambory nebo chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept