Recept

Vepřová játra v jogurtové omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9813
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 polévková lžíce Cibule
500 g Játra vepřová
250 g Jogurt bílý
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 105kJ
2% Sacharidy 6 g
16% Tuky 12 g
15% Sodík 300 mg
54% Bílkoviny 30 g

Vepřová játra v jogurtové omáčce postup přípravy receptu:

1

Plátky jater osmahneme po obou stranách dozlatova na rozškvařené, na kostičky nakrájené slanině.

2

Přidáme cibuli, pepř a jogurt a povaříme asi 5 minut, bez pokličky.

3

Přisolíme a podáváme přelité omáčkou z jogurtu.

4

Jako přílohu volíme dušenou nebo vařenou rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept