Jednoduchý recept

Vepřová kolena smažená

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 9815

Ingredience

1 ks Cibule
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
3 ks Pepř černý celý
4 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
600 g Vepřové koleno

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 839 kcal
Kilojoule 3 510kJ
8% Sacharidy 28 g
91% Tuky 68 g
9% Sodík 176 mg
61% Bílkoviny 34 g

Vepřová kolena smažená postup přípravy receptu:

1

Kolena omyjeme a vložíme do osolené vařící vody, přidáme cibuli, pepř a vše uvaříme v tlakovém hrnci, doměkka.

2

Měkká kolena vyndáme, necháme vychladnout, vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na plátky.

3

Plátky mírně osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.

4

Smažíme po obou stranách dozlatova.

5

Podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept